NIŠTA OD KANDIDATURE: Karamarko neće u utrku za Zagreb – politika je baruština, kaže

Posljednjih dana pojavile su se informacije kako će se bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko kandidirati na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba.

Međutim, N1 doznaje da od toga neće biti ništa. Izvori bliski bivšem šefu HDZ-a kažu kako njega lokalni izbori ipak ne zanimaju, a trenutačno nije zainteresiran ni za povratak u politiku.

I sam se čudio i smijao ideji koja se pojavila u medijima da će biti kandidat na izborima u Zagrebu. Karamarko, s obzirom na sve što je prošao, smatra kako je politika velika baruština i ne vidi se zasad u tim vodama – prenio je za N1 izvor blizak Karamarku.

Kada je riječ o politici, nastavio je taj sugovornik neki su politički akteri poput Franje Tuđmana tek u 68. godini osnivali stranku, pa nikada nije kasno, ali Karamarku politika sada nije nikakva opcija. Taj izvor napominje kako se na svakim izborima licitira Karamrkovim imenom.

Zadnji put kada je kolala informacija da se vraća u politiku, odnosno da ide na parlamentarne izbore, privedena mu je supruga, ne znam koga bi sada mogli privesti, jedino malu Katu (Karamarkovu najmlađu kćer op.a) – dodao je taj izvor.

Komentiraj