NISMO SAME: Taksi prijevoz za onkološke bolesnike ide dalje – uspješna akcija Buvljak

Na Humanitarnom buvljaku s poznatima udruge Nismo same koji je održan od 23. do 25. rujna u sklopu In dizajna za nastavak projekta besplatnog taksi prijevoza „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupljeno 54.309,50 kuna. Od toga, 15.734,50 kuna prikupljeno je na aukciji koja je održana u subotu, 24. rujna, u sklopu Buvljaka.

Stoji to u zahvali Udruge Nismo same na Facebooku, gdje se u nastavku kaže:

“U ime svih korisnica usluge i članova Udruge, Nismo same zahvaljuju svim poznatim osobama – njih ukupno 89 – koje su se uključile u projekt i donirale nam svoje predmete. Posebno veliko hvala ide i svim donatorima koji su nas podržali kupnjom premeta poznatih osoba i pomogli nam da skupimo ovu impozantnu sumu.

Hvala i svim našim predanim volonterima i volonterkama koji su odvojili svoje slobodno vrijeme za naš zajednički plemeniti cilj. Među njima je bilo nekoliko djelatnika Tvrtke Toyota kojima zahvaljujemo na korporativnom volontiranju.

Naše posebne zahvale idu Marini Orsag i Silvanu Gospodariću koji su vodili aukciju te Suzani Arslani i Davoru Denkovskom koji su kamerom ovjekovječili ovaj za nas važan događaj.

Hvala i Uredu za udruge Vlade RH koji je prepoznao važnost projekta i putem natječaja pokrio troškove projekta tako da svaka prikupljena kuna ide isključivo za plaćanje taksi vožnji za žene oboljele od raka, Gloriji Mage Gospić, vlasnici agencije Komunikativna.hr i Ivanu Majcenu, vlasniku tvrtke Prvi dojam, bez čije pomoći ne bismo uspjeli organizirati ovako uspješan Buvljak.

Hvala InDizajnu što nas je ugostio”.

Najbrže su otišli dresovi Gorana Ivaniševića i Luke Modrića koje je kupio trener Dinama, Ante Čačić. Licitiralo se za majice Severine i Miše Kovača.

“Zadovoljni smo s aukcijom, skupili smo više od 15 tisuća kuna. To je iznimno vrijedan iznos za nastavak našeg projekta. Nastavit ćemo aukciju online”, rekla je predsjednica udruge Ivana Kalogjera za RTL.

Dodala je da će se na njoj moći kupiti, između ostalog, reket Gorana Ivaniševića, dres Marina Čilića s ovogodišnjeg US Opena te statua Mie Begović koja je pripadala Eni Begović.