NEZGODA KOD OGULINA: Policajac nehotice upucao kolegu i teško ga ranio

Danas, 18. rujna 2020. godine, na području Ogulina, prilikom obavljanja službenih zadaća na nepristupačnom terenu je ozlijeđen jedan policijski službenik zbog čega je zatražena hitna medicinska pomoć.

Izvijestila je tako PU karlovačka, a u nastavku se kaže: Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je predmetni policijski službenik ozlijeđen. Nakon obavljenog očevida Policijska uprava karlovačka bit će u mogućnosti konkretnije izvijestiti javnost.

PU karlovačka se i danas obratila novim priopćenjem:

Vezano uz jučerašnji događaj na području Ogulina, tijekom kojeg je, prilikom obavljanja službenih zadaća na nepristupačnom terenu, ozlijeđen jedan policijski službenik, izvješćujemo da je na mjestu događaja proveden očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu.
 
Tijekom dosadašnjeg kiminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 38-godišnji policijski službenik, za vrijeme obavljanja službe, službenim vatrenim oružjem nehotično ozlijedio 43-godišnjeg policijskog službenika. Teško ozlijeđeni policijski službenik podvrgnut je operativnom zahvatu i izvan je životne opasnosti. U Policijsku upravu karlovačku, glavni ravnatelj policije uputio je stručni tim koji će utvrditi sve okolnosti uporabe vatrenog oružja.
 
U vezi navedenog događaja slijedi izvješće županijskom državnom odvjetništvu.

Komentiraj