NEZADRŽIVI CETINSKI: Sjajan pjevač i pjesmom “Laku noć” budi sve oko sebe

Foto: Dario Korolija
Foto: Dario Korolija

Vikend za nama, Toni Cetinski pamtiti će još dugo. Izuzetan glazbenik i još veći showman, ima puno razloga za slavlje.

Zagrijavanje za subotnji koncert u Skoplju, počelo je dan prije u avionu, gdje je Toni održao mini koncert, na oduševljenje svih prisutnih putnika koji su mobitelima zabilježili taj jedinstveni trenutak.

Odlično raspoloženje Toni je prenio i na subotu u prepunoj Areni Boris Trajkovski gdje je zajedno s još jednom glazbenom legendom, Vladom Georgievim održao koncert koji će publika pamtiti i o kojem će se pričati. Raspjevana i rasplesana publika uživala je u najvećim Tonijem hitovima, a kakva je atmosfera vladala pogledajte ovdje.

Foto: Dario Korolija
Foto: Dario Korolija

Po prvi puta Makedonija je imala prigodu uživo čuti aktualni singl ‘Laku noć’, kojim je pjevač u kratko vrijeme zaveo regiju, ‘Jako nam je drago zbog činjenice da se pjesma toliko svidjela ljudima iz cijele regije, što smo proslavili mini koncertom u avionu na relaciji Zagreb – Skoplje.

Na zajedničkom subotnjem koncertu sa našim dragim kolegom Vladom Georgievim u Areni Boris Trajkovski, bilo je nezaboravno. Hvala Makedonija!.’

Upravo je s pjesmom ‘Laku noć’, Toni Cetinski i ovoga tjedna ponovno zasjeo na prvo mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40.

Sve ovo i više je nego odličan uvod, u glazbena iznenađenja koja nas tek očekuju i koja je sam Toni najavio, ‘Vidimo se i družimo na acoustic/electric tour-u.’

Sve novosti pratite na Tonijevom službenom facebook profilu, te putem društvenih mreža Hit Recordsa.