(NE)ZADOVOLJSTVO: Pogledajte što je Dalić rekao o Petkoviću, Livakoviću i Juranoviću

Na pressici je izbornik Zlatko Dalić prokomentirao igru Brune Petkovića, Dominika Livakovića i Josipa Juranovića.

– Petković nije dobro igrao, izgubio je nekoliko lopti i duela. Nije ušao u utakmicu kako treba, bio sam ljut na njega. Ali je na kraju zabio gol, kada napadač postigne gol sve mu se prašta.

Dominik nije branio zadnje dvije utakmice u kvalifikacijama protiv Malte i Rusije, rekao sam mu nisi pravi. Nije mu bilo drago, ali to je shvatio. I Luka je razgovarao s njim. Bilo mu je teško, ali uvjerio sam ga da je to za njegovo dobro.

Izbornik je prokomentirao i nevjerojatan put Josipa Juranovića, dečka iz zagrebačke Dubrave koji je sudjelovao u Nike Chance programu 2014. za najbolje igrače od 18 do 22 godine.

Juranović je izabran za najboljeg, a kasnije se izborio i za ugovor. Tada je poručio kako mu je san igrati za reprezentaciju.

– U životu treba dobiti šansu, a svatko od nas dobije svoju šansu. Netko je iskoristi, netko ne, ali je iskoristi onaj tko je vrijedan i tko radi, koji je pošten i vjeruje. Ta šansa možda neće biti sutra, bit će za koji dan, za koju godinu.Ovo što je Josip Juranović napravio, takav iskorak, došao do svega ovoga, po meni je bio najbolji igrač utakmice protiv Brazila, to je primjer da se može. Primjer da iz ničega napraviš nešto, ali ne da te netko gura i forsira, nego si bio igrač bez ugovora, sam si trenirao, sam si radio i borio se i izborio se za ovo. Svaka mu čast na tome, to je primjer i to je ogledalo hrvatske reprezentacije, javlja HRT.