NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Pomeo kontrolne kućice na granici – djevojčica se bori za život

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba između ostalih i dva policijska službenika hrvatske te jedan mađarske policije.

Iz PU međimurske je priopćeno:

“Danas, 4. svibnja 2022. godine oko 1 sat, u Mađarskoj, na dijelu autoceste Budimpešta – Zagreb kod Letenya, na zajedničkom Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu Goričan II – Letenye koji se nalazi na mađarskom državnom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač kombi vozila bugarskih nacionalnih oznaka vozilom udario u kontrolne kućice u kojima se provodi granična kontrola mađarske i hrvatske policije te osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka nad kojim se obavljala granična kontrola.

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba između ostalih i dva policijska službenika hrvatske te jedan mađarske policije.

Policijski službenici hrvatske policije prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Cjelokupno postupanje preuzela je mađarska policija”.

Kasnije se doznaje kako je u automobilu bila odrasla osoba s dvoje djece, od kojih je jedno završilo u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život.

Prema pisanju mađarskih medija jedna od djevojčica koja je stradala u nesreći prevezena je u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama i opasnim po život dok su svi ostali sudionici ove prometne nesreće prošli s lakšim tjelesnim ozljedama.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!