NESTAO U ZAGREBU: Signal mobitela Zvonimira Lončara zadnji put uhvaćen 30. kolovoza

Još 31. kolovoza u Zagrebu nestao 26-godišnji Zvonimir Lončar. Na stanici nestali.gov.hr stoji da je mladić nestao s mjesta prebivališta u zagrebačkom naselju Trnsko.

Visok je oko 185 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu trenirku, plavu majicu s kapuljačom i bijele tenisice.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, pozivaju iz policije.

Za Jutarnji list mladićev brat je rekao kako je policija obitelji rekla da je signal njegova mobitela zadnji puta uhvaćen 30. kolovoza u 21.50 sati kod Mosta mladosti.

“Nakon toga uopće mobitel nije bio aktivan da bi se tjedan dana kasnije mobitel pojavio na mreži. Međutim, završio je u rukama nepoznate osobe koja ga je navodno našla na nasipu kod Savice te nam isti nikada nije uručio. Zadnji signal, također toga dana, bio je oko Avenije Marina Držića i od toga trenutka više se mobitel nije palio. I daljnjih tragova nemamo nikakvih”, rekao je za Jutarnji.