NESTAO U SLAVONIJI: Gabriel (19) javio se majci koja radi u Austriji u četvrtak – otad se ne javlja

Gabriel Tatić Matijević, 19-godišnji mladić, nestao je u Slavoniji, objavila je njegova obitelj, a potvrdila policija.

Gabriel je rođen 2004. godine i iz sela je Poganovci, gdje je posljednji put i viđen. Visok je 185 centimetara.

Vozi crveni Peugeot 206. Otišao je tim automobilom i otad mu se gubi svaki trag.

Majka i otac mu rade u inozemstvu, Zadnji put se javio majci porukom u noći sa srijede na četvrtak i potom nestao. Obitelj je posebno zabrinuta jer je mobitel ostavio kod kuće, a inače ga uvijek ima sa sobom i ne odvaja se od njega.

“Tražimo našeg Gabu. Ako bilo ko zna kakvu informaciju neka se javi u inbox ili policiji”, apelirali su iz obitelji.

Zadnju poruku je u četvrtak poslao majci, koja je u srijedu otišla raditi u Austriju. Pitao ju je, rekla je majka za Dnevnik.hr, kako je i zašto mu se ne javlja. Kako je to bilo u noći i spavala je, pokušaja je stupiti u kontat s njim ujutro, no bezuspješno.

“Mobitel doslovno uvijek ima sa sobom, a sada ga je ostavio u kući. Uz to, nije ni zaključao vrata pa nekako mislim da je vjerovao kako će se brzo vratiti. Uzeo je novčanik sa sobom, mislila sam da je otišao možda do obližnje trgovine. Da je sletio negdje s autom bi se vidjelo”, kroz suze nam govori majka koja u nedjelju dolazi u Hrvatsku.

Vijest je javila bivšem suprugu, koji je krenuo iz Njemačke, gdje radi, put Hrvatske. Shrvan, javio se s aerodroma u Frankfurtu. “Baka je našla otključanu kuću. Ovo je prvi put da je nestao. U utorak je trebao doći u Njemačku raditi sa mnom. Prijatelj s kojim je bio u noći nestanka kaže da ne zna što se dogodilo”, rekao je Dnevniku.hr otac.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!