NESTAO POZNATI KUHAR: Snimio 1900 epizoda “Kuhati srcem”, pa se nastanio u Zagrebu

Dejan Markus (33), Beograđanin koji je u Zagrebu, inače proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije “Kuhati srcem”, nestao je i 7. veljače, kada mu se gubi svaki trag.

U Zagrebu, kamo je došao krajem 2012. je svoje kulinarske vještine u jednom trenutku zamijenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavaoci prozvali “čovjekom vinom” nakon što je otvorio vinoteku “The Wine u Vlaškoj”.

Kako piše Jutarnji list, poslednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, čini sve kako bi doznala nešto o bratu.

Njegov je nestanak prijavljen i policiji koja je započela potragu.

“Imate li bilo kakvu informaciju o mom bratu, molim vas javite policiji. Nikad se nije dogodilo da se ne javi, da nestane”, rekla je sestra Jelena za Jutarnji. “Na mobilnom i na društvenim mrežama Dejan je bio aktivan, kako se ono kaže, od 0 do 24.

Zadnji put sam se s njim čula preko poruka 6. veljače, a nestao je idući dan. I od tada samo tišina, neizvijesnost i očaj”.

U njegovom stanu u Zagrebu, na Trešnjevci, sve su stvari, pun hladnjak, a nema osobnih dokumenata, a niti telefona s hrvatskim brojem.

Dejan je snimio više od 1.900 epizoda kulinarske serije ”Kuhati srcem”, ali mu, kaže sestra, u posljednje vrijeme posao nije išao baš sjajno.

 

 

Komentiraj