NESTALA U ZAGREBU: Već šest dana nema Lare (15,5) – možda ste ju vidjeli

Prije šest dana, 9. svibnja, nestala je u Zagrebu15-godišnja Lara Trbušić-Golubić, objavljeno je na stranici Nestali.hr.

Lara je visoka 155 centimetara, slabije je tjelesne građe i u trenutku nestanka na sebi je imala crne platnene šljokičaste tenisice.

Udaljila se s adrese u Zagrebu u Šenoinoj ulici. Na lijevom uhu ima naušnicu, a sa sobom je ponijela rozi ruksak.

U slučaju da posjedujete informacije o Lari, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Nadzorne kamere restorana u Petrinjskoj snimile su Laru na dan nestanka, oko ponoći, kako stoji i nekoga čeka, a potom ulazi u sivi automobil, kaže njezina majka.

“Jako sam uznemirena jer mojeg djeteta nema već pet dana… Suprug i ja smo otišli u petak u Dramalj s unukom, Larinim osmomjesečnim sinom, i trebali smo se vratiti u nedjelju, ali smo neplanirano došli u subotu. Mislim da je kod nje tada bio u stanu jedan dečko, kojeg smo mi po povratku zatekli na stubištu”, rekla je Larina majka za Jutarnji list.

“U nedjelju smo sasvim normalno, otvoreno razgovarali. U ponedjeljak u noći Larin sinčić se probudio oko tri sata ujutro i probudio je i nas. Ustala sam pripremiti mu bočicu. Zvala sam Laru, ali nije se odazivala. Otišla sam do njenog kreveta i vidjela da je prazan”.