NESTALA U OSIJEKU: Ako je netko vidio Lidiju Vilc obitelj moli pomoć

Lidija Vilc iz Vardarca nestala je u Osijeku u petak u ranim poslijepodnevnim satima. Obitelj i prijatelji tragaju za njom.

“U petak ujutro mi je mama otišla na posao i nije se vratila kući. Posljednji put je kontaktirana u 13 sati te joj se od tada gubi svaki trag. Mobitel je isključen te je se ne može dobiti. Na sebi je imala crne hlače, sivi džemper i smeđu jaknu. Svaka informacija i pomoć je dobrodošla. Molim Vas ako je itko vidio nju ili metalik sivu Škodu Fabiu (BM 891 CC) da mi se javi u inbox ili na brojeve telefona 095 806 3265 / 095 521 4589 /091 558 4762 – objavila je obitelj nestale žene na Facebooku.

Posljednji se s Lidijom čuo njezin suprug. “Čuo sam se s njom u petak u 13 sati i sve je bilo normalno. Zvao sam i u njezinu firmu i svi kažu da je sve bilo uobičajeno. Išla je kod liječnika u Osijeku po moj nalaz i sestra je se sjeća. Nakon toga je trebala otići do Lidla i nakon toga joj se gubi svaki trag. Policija je bila već u petak navečer. Znamo da ne bi samo tako nekud otišla – rekao je Lidijin suprug Denis za Glas Slavonije.

Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj ženi mogu se javiti na brojeve telefona koje je objavila obitelj ili policiji na 192.

Komentiraj