NESRETNI PORAZ DINAMA: Salzburg teško pobijedio 1:0 iz jedanaesterca

Dinamo je u Austriji protiv Red Bull Salzburga igrao utakmicu trećeg kola Lige prvaka.

Nakon što je prvih nekoliko minuta Salzburg držao loptu, kontra Dinama i sjajan udarac s 20 metara Mišića pod samu prečku, ali brani golman Kohn u 7. minuti.

U 12. minuti opet kontra Dinama, pucao je Ivanušec, ali imao je dva suparnička igrača iza sebe i bio je isuviše koso i pucao je ravno u vratara.

U 17. velika prilika za Salzburg. Sučić je ušao u kazneni prostor, ubacio, Livaković odbio, primio Okafor i pogodio vanjski dio mreže. U 27. lakat Petkovića na Dediću i žuti karton.

U 32. gužva pred golom Salzburga nakon slobodnog udarca, koji je izborio Moharrami. Theophile-Catherine je pucao, ali samo u blok. Pet minuta kasnije Moharrami sjajno ubacuje, Ademi ulijeće, ali loše puca glavom.

Potom je Salzburg stisnuo, ali bez većih prilika i na odmor se otišlo bez golova. I posjed lopte je bio izjednačen.

U nastavku ofenziva Salzburga. Igraju agresivno. Dinamo teško živi. U 52. Ljubičić radi prekršaj. Iz slobodnjaka lopta preko gola. Opsada gola Dinama.

Punih 10 minzta Dinamo ne prelazi centar. U 55. ubačaj iz kornera, puca Šaško iz blizine i srećom pogađa u glavu Livakovića. Prava sreća za Dinamo.

Igra se 60. minuta. Dinamo se probudio. Sjurio se Ljubičić, čekao Oršića, a onda sam opalio, ali preko gola.

U 68. kazneni udarac za Salzburg. Moharrami je glavom udario loptu, ali je imao ruku na ramenu Ulmera, koji je pao, a sudac odlučio pokazati na bijelu točku.

Za 1:0 zabija Okafor. Livaković u jednu a lopta u drugu stranu.

U 76. Čačić mijenja. Umjesto Theophile-Catherinea ušao je Drmić. Umjesto Moharramija ulazi Bočkaj, a umjesto Oršića ulazi Špikić.

U 81. minuti strašna kontra Dinama i užasan promašaj Drmića. Išao je jedan na jedan na vratara i pucao ravno u njega. Prilika utakmice otišla je u nepovrat.

Dinamo napada. Ulazi Baturina, izlazi Ivanušec. Korner za kornerom za Dinamo. Žele izjednačiti. Salzburg sada živi teško. A onda kontra Salzburga ali brani Livaković.

Potom u krasnoj akciji Drmić zabija, ali sudac je pokazao zaleđe.