NESREĆA U VARAŽDINU: Muškarac (74) udario u parkirane automobile – preminuo u bolnici

Jučer navečer se u Varaždinu dogodila neobična prometna nesreća kada je u Ulici Augusta Cesarca prema neslužbenim informacijama, uslijed zatajenja srca vozač izgubio kontrolu nad svojim vozilom ispred pješačkog prijelaza kod Šetališta Vatroslava Jagića i udarao u bočno parkirane automobile.

Kako su pisali lokalni mediji vozača su izvukli djelatnici prometne policije i započeli reanimaciju koju su nastavili provoditi do dolaska hitne medicinske pomoći.

Vozač je danas preminuo u bolnici u Varaždinu, a o nesreći je PU varaždinska priopćila:

U srijedu, 17. studenog oko 18.50 sati, muškarac starosti 74 godine, upravljao je osobnim vozilom ulicom Augusta Cesarca u Varaždinu te u jednom trenutku prednjim dijelom vozila naletio na stražnju stranu osobnog vozila koje je bilo parkirano na obilježenom parkiralištu uz kolnik.

Udareno je vozilo odbačeno unaprijed i prednjim dijelom udarilo u stražnji dio također parkiranog osobnog vozila. Vozilo 74-godišnjaka se uslijed udara zanijelo udesno i desnom bočnom stranom naletjelo na jedno od prethodno udarenih vozila te se zaustavilo na kolniku.

Vozač je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je nažalost preminuo u 19.45 sati. Uzrok smrti će se utvrditi obdukcijom.