NESREĆA U NOVSKOJ: Vozačica (20) sletjela s ceste – putnica (21) ispala iz auta i poginula

U subotu oko 23.15 sati, u Ulici kralja Tomislava u Novskoj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

U priopćenju PU sisačko-moslavačke dalje se kaže:

Nesreću je izazvala 20-godišnjakinja s područja Novske koja je upravljala osobnim vozilom kutinskih registracija, dok su se u vozilu kao putnice nalazile 18 i 21-godišnjakinja.

Ona je uslijed neprilagođene brzine i ulaskom u zavoj, izgubila nadzor nad vozilom, sletjela na zemljanu površinu gdje je u zanošenju udarila u metalni nosač prometnog znaka i javne rasvjete.

Od siline udarca vozilo se odbilo na kolnik, dok je 21-godišnja putnica ispala iz vozila.

Zbog zadobivenih ozljeda vozačica i 21-godišnja putnica su prevezene u novogradišku bolnicu, gdje su vozačici konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 21-godišnjakinja, danas u ranim jutarnjim satima, od zadobivenih ozljeda preminula.

Liječnička pomoć 18-godišnjoj putnici pružena je u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj konstatirane lake tjelesne ozljede.

Vozačica koja nije bila pod utjecajem alkohola, bit će kazneno prijavljena zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Komentiraj