(NE)POZNATI ĆIRO: Volio je poduzetnice – ovo je njegova poruka s jednog skupa

Otišao je veliki čovjek i nogometni stručnjak Ćiro Blažević o kojem se mnogo zna, ali nije odveć poznato kako je volio poduzetnice.

Popularni Čiro je tako bio promotor Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe Zagreb u suradnji s voditeljicom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanelom Dropulić.

Zanimljivo je kako Ćiro nije skrivao oduševljenje na predstavljanju u društvo pedesetak poduzetnica, a tom je prilikom u svom stilu I sve prokomentirao:

“E neka sada netko vikne Ćiro ped*e…! Neka vide s koliko žena sada radim i uz koliko sam žena sada u poslu…”

Prezentacija Kongresa poduzetnica za 2018. godinu održana je u restoranu Asia u vlasništvu poduzetnice i članice centra Tong Cheng, koja je ujedno ovim okupljanjem proslavila i 25 godina svog poslovanja u Hrvatskoj.

“Ćiro Blažević osoba je koju poštuju u svim državama jugoistočne Europe, kako oni koji vole nogomet, tako i oni koji vole njegovu filozofiju. S druge strane Ćiro voli žene, posebice poduzetne, pa je ova simbioza između Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i proslavljenog trenera došla sasvim prirodno te smo sretne što ga imamo u našem okružju kao velikog promotora aktivnosti žena u poduzetništvu”, kazala je tada, kako je pisala suvremena.hr, Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.