NEPOŠTEDNI “RAT” RIJEČIMA: Ahmetović po HDZ-u i Plenkoviću, a HDZ po Ahmetović

Saborska zastupnica i politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović danas je reagirala na uhićenje 72-godišnjaka i između ostalog napisala da “Plenkovićev kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja”.

Podsjetimo, muškarac je ispod objave o dolasku predsjednika Vlade u Maslenicu napisao da ga “treba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone”.

Iz HDZ-a su hitro odgovorili Mireli Ahmetović:

“PODSJETNIK ZA „ZABORAVNE“ & LICEMJERNE!

SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti.

Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica ‘utjecajnog’ GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica.

Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog ‘znamenitog’ mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni!”, objavljeno je na Facebooku HDZ-a.

Uslijedio je odgovor Ahmetović na Facebooku:

“[HDZ PO DOBROM STAROM UDBAŠKOM RECEPTU]

Iznimno sam počašćena i radosna što sam na HDZ-ovim stranicama češće od narcisoidnog premijera. U karakterizaciji slučaja iz Zadra gdje je 72-godišnjak uhićen zbog “omalovažavanja i vrijeđanja”, kako je priopćila policija, nigdje nisam spomenula da je čovjek uhićen po premijerovom nalogu.

Drago mi je što je to u svom odgovoru potvrdila kriminalna organizacija.

Čudim se što korumpirana gospoda iz HDZ-a imaju vremena odgovarati na “pamflete”. No, od HDZ-a ne trebamo ništa drugo ni očekivati osim udbaškog glađenja perom premijerovog lika i djela.

Kad bi barem tako orni bili u obnovi potresom pogođenog područja. Tada problem ne bi bile niti grude snijega niti pokvarena jaja”, poručila im je Ahmetović na Facebooku.