NEODGOVORNOST BUJA: Da bi se domogli Splita i izbjegli policiju voze se zemljanim putevima

Nema kraja neodgovornosti popjedinaca, pa rako neki koji ne mogu do propusnice koriste stare zemljane ceste kako bi mimo policijskih punktovima po zemljanim puteljcima došli do Splita.

Izbjegavaju blokade na Jadranskoj magistrali vozeći se po zaseocima, ali je sada, kako javlja Dalmacija Danas, Stožer civilne zaštite Općine Podstrana i tome doskočio.

“Sukladno odluci Stožera CZ Podstrana u dogovoru s nadležnim institucijama upravo smo postavili zaštitne ograde na lokalni put koji spaja Gornju Podstranu i Krilo Jesenice”, poručio je načelnik Općine Podstrana Mladen Bartulović.

“Ako se navedene zaštitne ograde od strane tih i takvih sruše pripremili smo betonske blokove. Sukladno procjeni stanja na terenu policija, naš vatrogasni tim te članovi naše CZ Podstrana vršit će intenzivne nadzore”, rekao je Bartulović.

“Molim i apeliram da se svi pridržavaju navedenih mjera koje su propisane.  Dakle nema skupnih druženja, nema gradelavanja. Šetnja na propisan način – da i u tome uživajte, sve drugo što nas ugrožava – ne. Budimo odgovorni”, zaključio je.

Komentiraj