NEMA GA VEĆ 10 DANA: Dirljiva poruka prijateljice – tražite našeg Stipu Capana

Deset je dana tome kako je nestao i kako se traga se za 23-godišnjim Stipom Capanom, mladićem nestalim iz Rijeke koji je posljednji put viđen u noći sa četvrtka na petak prošloga tjedna.

Kažu da se tada pozdravio s djevojkom i otišao u svoj stan, nakon čega mu se gubi svaki trag. A sada je vrlo dirljivu objavu na Facebooku objavila Stipina prijateljica Lana Končarević koja živi u inozemstvu.

Ne može vjerovati da je nestao tek tako i da danima o njemu nema ni traga ni glasa. Ovo je njezina objava koju prenosimo u cijelosti:

“Prolazi polako deveti dan od Stipinog nestanka. Ne mogu opisati osjećaj nemoći, brige i tuge sa strane nas prijatelja koji smo stotine kilometara daleko od mjesta njegovog nestanka i fizički ne možemo pomoći u potrazi.

Nikakvih točnih informacija nema, nitko ništa ne javlja, sve se lagano stišava u medijima, kao da se zaboravlja.

Ne znam što se događa u Rijeci, traži li ga samo policija ili se i prijatelji, poznanici i građani okupljaju svakog dana tražeći ga, ali ovim putem želim nešto poručiti svima vama koji ste u mogućnosti da ga NE PRESTANETE TRAŽITI.

Potraga nije samo objaviti fotografiju, već i uključiti se u grupnu potragu ako imaš vremena, ponajviše ako Stipu osobno poznaješ, pa makar iz viđenja, iz riječkog kafića gdje ti je kuhao kavu, sa novigradskog Waikikija gdje ti je donosio ukusni koktel, ili pak iz dvorane gdje ste popili pivo zajedno… sasvim svejedno!

Obratiti pažnju ne samo na Korzu, već i u parku dok šetaš psa, na riječkim plažama gdje bacaš kamenčiće u more, a onda to isto i u svakom drugom gradu diljem lijepe naše, jer Stipe može biti BILO GDJE! Stotine kilometara nas dijeli od Hrvatske i ako je ovo što sam ovdje napisala potaknulo bar JEDNU osobu da pomogne, bit ću na miru znajući da sam bar nešto napravila kako bi se Stipe što prije vratio svojoj obitelji i prijateljima.

Hvala svima koji su odvojili minutu za pročitati ovo, a još više onima koji će nakon ovoga nešto i poduzeti kako bi pomogli.

Molim vas, dijelite dalje informacije o Stipi.

31.01.2020. u noći s četvrtka na petak STIPE CAPAN nestao je u Rijeci. U noći nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknicu, crnu majicu, tamne hlače i crne tenisice.
Ukoliko posjedujete informaciju o Stipi ili ste ga negdje vidjeli, javite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite 192.”, napisala je Lana Končarević.

Komentiraj