NEČUVENO NASILJE: Pijani mladići upali u kuću kod Koprivnice i tukli oca (41) i sina (13)

Nečuveno se nasilje dogodilo u subotu tijekom noći na koprivničkom području kada su dvojica mladića ušla u kuću jedne obitelji i fizički napali oca i maloljetnog sina.

U priopćenju policije se kaže:

“Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom (alkohol 1,39 promila) i 29-godišnjakom (alkohol 1,30 promila) sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, tjelesne ozljede i narušavanja nepovredivosti doma.

Sumnja se da su osumnjičeni, 13. lipnja, tijekom noći na širem koprivničkom području ušli u dom oštećenog 41-godišnjaka i 36-godišnjakinje te fizički napali spomenutog 41-godišnjaka i 13-godišnjaka, koji su zadobili lake tjelesne ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, tjelesne ozljede i narušavanja nepovredivosti doma protiv osumnjičenog 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, dok je protiv 28-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku”.

Komentiraj