NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE: Spisateljica Maja Sačer pokrenula akciju i prijedlog za ocjenu ustavnosti!

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Spisateljica Maja Sačer pokrenula je zanimljivu Facebook stranicu – Maja Sačer o istini i lažima, a među inim objavama je i vrlo zanimljiva i aktualna o porezima na nekretnine.

Sačer je pokrenula akciju “Nećemo porez na nekretnine”, a ovo je njezina objava:

Kako ne bi sve ostalo na riječima, idemo malo na djela. Odlučila sam pokrenuti akciju  „NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE“ – faza 1

U čemu je problem s ovim haračem? Jednostavno, radi se o vječnoj hipoteci, trajnom kreditu, a svi znamo što se događa ako ne možemo plaćati kredit. Ovaj porez je tek prvi korak u planu sveopćeg raskućivanja i uvodi se radi krađe domova siromašnima. Kroz nekoliko godina psiho-sustav planira ‘pravi’ porez na nekretnine sa svrhom raskućivanja srednjeg sloja.

Možda vam se ne čini kao neki problem jer nemate nekretninu ili imate dobru plaću pa možete plaćati sve namete. Zasada. Intencija psiho-sustava jest kontinuirano osiromašivanje i uništavanje srednjeg sloja. Kako? Jednostavno. Uvedi novi namet. Dodaj novi porez. Izmisli novo poskupljenje. Blokiraj im račune. Namami ih u kredite.

Uništi gospodarstvo tako da kad izgube posao, neće naći novi ili neće biti dobro plaćen. Rascjepkaj obitelj, povećaj razvode, otuđi i odijeli ih jedne od drugih kako se ne bi imali na koga osloniti. Niste skužili ove taktike?

Ukoliko ne želite plaćati ovaj harač, pozivam vas da zajedno djelujemo. Poslala sam prijedlog za ocjenu ustavnosti poreza na nekretnine Ustavnom sudu, no kao što znamo, jedna lasta ne čini proljeće. Moj prijedlog neće ni primijetiti.

Ako nas 10 pošaljemo prijedlog, oni će podignuti obrve. Ako nas 100 pošaljemo, totalno će se izbezumiti. Ako nas 1000 pošaljemo, to je vijest.

Vrlo je jednostavno. Sve što vam treba je malo volje, malo vremena, malo papira i malo poštarine. Bez brige, nema pristojbi i sve je po propisima.

1. Skinite predložak na ovom linku: https://www.mediafire.com/…/PRIJEDLOG+ZA+OCJENU+USTAVNOSTI+…

2. Ispunite u predlošku osobne podatke te mjesto i datum (prva i zadnja stranica) – ovo je obilježeno crveno; nakon toga obrišite moje upute i zacrnite tekst ako je što ostalo crveno.

3. Isprintajte predložak u 3 primjerka (može obostrano) i potpišite ih.

4. Pošaljite ili odnesite Ustavnom sudu – Zagreb, Trg svetog Marka 4.

To je to.

Samo ZAJEDNO I ORGANIZIRANO možemo nešto promijeniti. Zahvaljujem svima koji lajkaju, dijele i djeluju

PISALI SMO:

VIDEO: ISTINE I LAŽI – Linićev porez na nekretnine je veleizdaja – vikali su iz HDZ-a koji ga danas uvode – čitajte OVDJE.

POLITIKA: Milivoj Pašiček – Vikali su da je porez na nekretnine veleizdaja, a sada će oderati narod kao ovce – čitajte OVDJE.

SPISATELJICA MAJA SAČER: Što je zastupnik koji radi u interesu korporacija, banaka, masona – prodanist?! – čitajte OVDJE.

Komentiraj