NE VJERUJE ZDRAVKU MARIĆU: Možete li vi vjerovati čovjeku koji nosi sat od 100.000 kuna – pita Bunjac

branimir bunjac

“Možete li vi vjerovati čovjeku koji nosi sat od 100.000 kuna da će on iskreno zastupati interese građana”, pita Branimir Bunjac, zastupnik Živog zida, nakon što su predložena neka rješenja u poreznim reformama.

O ministru financija Zdravku Mariću dalje kaže: “On je došao iz jednog miljea i mozgom je cijeli život potpuno odvojen od interesa naroda.

On ne razumije kako narod živi i niti želi niti ga može iskreno zastupati…..Živi zid podržava samo rasterećenje koje ide u korist većine građana, a to su radno zaposleni s prosječnim primanjima ili manjim primanjima”, rekao je Bunjac za N1.

“Mi se zalažemo za smanjenje stope PDV-a i za uvođenje međustopa, a i za nultu stopu za pojedine djelatnosti. Prioritetno se zalažemo za smanjenje stope PDV-a na hranu”, naglasio je Bunjac, koji misli da bi nakon svega mogla poskupjeti hrana, te o tome kaže:

“Nije uopće čudno da naši građani kupuju hranu u Sloveniji, Mađarskoj, Bosni… U Hrvatskoj je hrana jednostavno preskupa, a imamo takve uvjete da bismo mogli proizvoditi hranu za 25 milijuna ljudi i još izvoziti po cijeloj Europi”.

OVDJE možete pogledati snimku Ivana Pernara  i njegova razmišljanja o NATO-u i EU.