NAZVAO JU CRNOM DAMOM: Komentirat ću Karamarkove gluposti, ali ne danas – kaže Orešković

Tomislav Karamarko, bivši čelnik HDZ-a. na društvenoj je mreži napisao post u kojem se obraća onima zbog kojih je bio primoran dati ostavku na mjesto premijera i šefa stranke.

Tvrdi da su oni koji su ga svrgnuli sada ušli u politiku. Upitao je je li moralno da Dalija Orešković uđe u politiku nakon dužnosti na čelu Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa.

“Crna dama je nakon moje smjene s obje noge uletjela u politiku. Ne bi li bilo normalno da nakon odlaska sa svoje “časne” dužnosti nekoliko godina ima zabranu baviti se politikom? Nije li ona u sukobu interesa?”, napisao je Tomislav Karamarko.

Na Facebooku se oglasila Dalija Orešković i uz video napisala:

“Komentirat ću gluposti s kojima se posljednjih dana Tomislav Karamarko osvrće na novu prvostupanjsku presudu upravnog suda, nazivajući me pri tome crnom damom.

Ne zbog njega, već zato što je ta presuda opasna za vladavinu prava i sudbinu Povjerenstva kao preventivnog antikorupcijskog tijela. Ali ne danas. Prevedite mu ako treba, The Black Lady says, Not Today”..

Podsjetimo, ostavke na dužnosti u stranci i vladi Karamarko je podnio nakon što je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa zaključilo da je tvrtka njegove supruge Ane Karamarko Drimia primala novac od lobista MOL-a. Na odluku Povjerenstva Karamarko se žalio Upravnom sudu koji je odluku Povjerenstva nepravomoćno poništio.

Komentiraj