NAVIJAČIMA DINAMA: Evo što im je poručio trener Sergej Jakirović

U posljednjem susretu 11. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na Maksimiru pobijedio Istru 1961 3:0 prekinuvši niz od dva uzastopna poraza.

Nakon pobjede se oglasio trener Sergej Jakirović na Instagramu i poslao poruku navijačima Dinama.

“Dragi navijači, iza nas je teških sedam dana. Nažalost, mnoge od vas smo razočarali u dvije utakmice. Bilo je izrazito važno danas ne dopustiti da nas vode emocije i hladne glave osvojiti nova tri boda.

Na tome iskreno čestitam svojim igračima! Znam koliko su patili u proteklom periodu”, napisao je trener Dinama na Instagramu te dodao:

“Kao kapetan broda, prvi sam preuzeo odgovornost za poraze u proteklom tjednu. U životu sa svime dolaze prava i obveze. Moja obveza je pobjednički, šampionski Dinamo.

Ovdje je misija samo jedna i toga sam svjestan. Želim vam svima poručiti kako unatoč svim teškim padovima, moramo ustati i vratiti Dinamo tamo gdje pripada. Večeras smo napravili prvi korak na tom putu. Za nas sada nema odmora.

Čeka nas temeljita analiza i predan rad kako bismo ispravili sve ono što nije bilo dobro. Naša odgovornost nije samo Dinamo danas, nego i Dinamo sutra.