NASTAVILI SVAĐU: Možda u sljedećem sazivu Sabora vi sjedite u klupama, a ja na vašem mjestu – reče Petrina Reineru

stipe petrina

Jučerašnja svađa Stipe Petrine i predsjednika Sabora Reinera dobila je danas svoj nastavak.

Petrina je zatražio stanku na kojem je obavijestio kolege da je podnio prigovor jer ga je Reiner izbacivanjem sa sjednice i izricanjem opomene cenzurirao i maknuo ga s rasprave u ime kluba i pojedinačne rasprave. Zatražio je da se njegov prigovor stavi na dnevni red.

“Kolegama s jedne i druge strane evidentno je da imate neko poseban odnos prema meni. Meni je drago, ali to je besmisleno jer događaji koji su pred nama mogu dovesti do toga da u sljedećem sazivu Sabora vi sjedite u klupama, a ja na vašem mjestu. Ne biste se ugodno osjećali da vas netko diskriminira kao što vi mene diskriminirate”, reče Petrina, a prenosi Media servis.

“Uvijek je atraktivno, pogotovo za medije, nabacivati se riječima kao što je cenzura, iako to nema nikakve veze s onim što se jučer dogodilo, odnosno što ste vi u ovom Saboru učinili. Isto tako, nemojte si umišljati da ja imam poseban odnos prema vama ili kakav animozitet. To nemam niti prema jednom zastupniku niti ću ga imati”, odgovorio mu je Reiner.

Nema cenzure jer ste kažnjeni po poslovniku koji zabranjuje polemiziranje s predsjedavajućim, zaključio je Reiner dodavši da će Petrinin prigovor biti stavljen na dnevni red.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!