NASILNIK PRED SUDOM: Darko Kovačević slomio djevojci (18) kosti lica, nos, zube…

Foto: Facebook/Instagram
Foto: Facebook/Instagram

Darku Kovačeviću Daruvarcu, 31-godišnjaku koji je brutalno premlatio mladu djevojku u kafiću u Zadru, a koji već ima policijski dosje, sjest će na optuženičku klupu u utorak, 13. studenoga u Općinskom sudu u Zadru.

Pred sam početak glavne rasprave sucu Tomislavu Šimiću Kovačevićev branitelj Andrej Korljan uručio je tri zahtjeva – za izuzećem zadarskog Općinskog suda i premještanjem suđenja na mjesno nadležni sud u Šibeniku te za izuzećem četvero zadarskih sudaca i to za njegovim izuzećem kao raspravnog suca, predsjednice Općinskog suda u Zadru Ane Mišlov, njezine zamjenice Ivane Klišmanić te predsjednika Županijskog suda u Zadru Borisa Babića.

Međutim, kako doznaje Zadarski list svi su odvjetnikovi zahtjevi odbačeni, a sudac Tomislav Šimić ročišta mu je zakazao 15. i 16. studenog.

Valja podsjetiti kako je Kovačević u lipnju 2018. godine luđački ptetukao 18-godišnjakinju, i to pred svjedocima u kafiću.

Bespomoćnu djevojku divlji je snagator toliko tukao da joj je slomio kosti lica, slomio joj nos, da je imala tri napuknuta zuba, 20 šavova na licu, šivane usne, modrice na oba oka…

Događaj je zgrozio javnost, posebno Zadrane, jer mlada Zadranka nije prva pretučena djevojka koju je teško mlatio Kovačević.

Podsjećamo i kako je nakon svega bilo govora i o tome je li u policiji bilo zataškavanja cijelog slučaja, na što je upozoravala žrtvina majka.

PISALI SMO:

OPTUŽNICA PROTIV NASILNIKA: Daruvarac (31) je brutalno mlatio djevojku (18) u kafiću – čitajte OVDJE.