NASILJE U ZAGREBU: Bad Blue Boysi tukli navijače Hajduka – Nikša Vrca u bolnici

U sinoćnjem napadu na navijače Hajduka, koji su se vraćali s utakmice koju su igrali s Goricom, najteže je stradao Nikša Vrca, simpatičan čovjek koji je svojevremenu izazvao pozornost prodajući jaja u svom dućanu na akciji toliko dugo dok je Hajduk prvi.

O događaju je PU zagrebačka izvijestila:

”Jučer, 30. listopada oko 21 sat na području Susedgrada na Zagrebačkoj aveniji, nepoznati su maskirani počinitelji upotrebom zasad neutvrđenog predmeta napali 48-godišnjaka i 41-godišnjaka koji su na ulici mijenjali gumu na vozilu. Liječnička pomoć je 48-godišnjaku pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku”.

A za Dalmatinski portal je Vrca ispričao kako su nakon utakmice večerali u Zagrebu, pa potom zatekli razrezanu gumu na autu.

Kad su ju išli promijeniti tada su on, dvojica prijatelja i Zagrepčanin koji im je pomagao, napadnuti od petnaestak BBB-a.

Bili su maskirani i naoružani palicama. Vrca je klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošla bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao zamijeniti gumu.

Valja reći i kako je Vrca branitelj, veteran 4. GBR. Doista se valja zapitato do kada će trajati to divljaštvo?!

Iz bolnice je prijateljima Nikša poručio:

nikša vrca, faksimil

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/photo.php?fbid=725402957936921&set=a.113148819162341&type=3&theater” bottom=”30″]