NAPAD U VARAŽDINU: Nožem izboli dječaka (16) i njegovu majku (37)

U PU varaždinskoj dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom ženom i četvoricom muškaraca zbog više kaznenih djela, pa i pokušaja ubojstva.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom ženom i četvoricom muškaraca starosti 41, 20, 24 i 17 godina, zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela.

Kako se sumnja, navedena je zajedno sa svojim suprugom i sinovima u subotu, 15. lipnja oko 11.15 sati u Donjem Vratnu, sačekala 16-godišnjeg maloljetnika te ga verbalno napala, navodi se u priopćenju PU varaždinske.

Pritom su ga muškarci udarali rukama i nogama po tijelu, onemogućavajući ga u obrani i bijegu, dok mu je 40-godišnjakinja kuhinjskim nožem zadala ubodnu ranu u predjelu trbušne šupljine. Nakon toga je zadala ubodnu ranu u donji dio leđa 37-godišnjoj majci 16-godišnjaka, koja je pokušala obraniti svog sina i zaustaviti napad.

Maloljetni je 16-godišnjak zadobio otvorenu ranu donjeg dijela leđa i zdjelice s ozljedom jetre i žućnjaka, dok je 37-godišnjakinja zadobila otvorenu ranu donjeg dijela leđa. Oboje su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin gdje su zadržani na daljnjem liječenju. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 40-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju i Prijetnje na štetu 16-godišnjaka i više osoba, a četvorica navedenih muškaraca uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Pomaganje u ubojstvu u pokušaju.