NAPAD NA MILANOVIĆA: Muškarac provocirao, vrijeđao i fizički nasrnuo na šefa SDP-a

Podijelite članak

Zoran Milanović, Rijeka

SDP je danas u “svojoj” Rijeci doživio niz incidenata. Najprije je napadnut verbalno pa i fizički Željko Jovanović, Vojko Obersnel je nakon vrijeđanja i provokacija nasrnuo na pripadnicu Pokreta otpora i istrgnuo joj kišobran, a sve je završilo i do nasrtaja na vođu SDP-a Zorana Milanovića.

Iz SDP-a ne isključuju niti mogućnost da je sve bila nečija režija namjernog huškanje ljudi od strane političkih suparnika.

U Matuljima je vodstvo SDP-a bilo na kavi s građanima, a jedan je muškarac Milanoviću dobacio da je “šaka jada” i još ponešto i fizički je nasrnuo na njega.

Tada su priskočili pripadnici Milanovićevog osiguranja i spriječili teži incident.

Napadač je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira, što je potvrdila i glasnogovornica SDP-a Danica Juričić Spasović, koja je rekla kako je taj gospodin duže vrijeme provocira i dobacivao, a osiguranje je interveniralo kada je već pretjerivao.

“Vani smo, na ulici gdje ima pohvala i uvreda, ali od toga ne bježimo. Ne skrivamo se kao drugi, i to je naš odnos s narodom, i zato smo Narodna koalicija koja će vratiti zemlju na siguran smjer”, napisao je Milanović na Facebooku.

 

 

Komentiraj