NAKON SVJETSKE BRONCE: Pogledajte što je poručila sjajna Sandra Perković

Naša sjajna atletičarka Sandra Perković, dvostruka olimpijska pobjednica, dvostruka svjetska prvakinja i peterostruka europska prvakinja osvojila je brončanu medalju na SP-u u Dohi.

Kubanka Yaime Perez je nova svjetska prvakinja, a u petoj seriji bacilaje  69,17 metara. Srebrno odličje pripalo je njezinoj sunarodnjakinji Deniji Caballero (68,44 m), svjetskoj prvakinji iz Pekinga 2015. godine.

Lijep uspjeh Sandre i još jedna medalja sa svjetskih prvenstava, a na Facebooku se zahvalila svima i podijelila radost.

Ovo je Sandrina objava:

Hvala svima na podršci, hvala mojem timu koji do zadnjeg trenutka nije prestajao vjerovati u mene i moje mogućnosti, danas sam dala sve od sebe, danas je ovo bio moj maksimum.

Vidjeli ste suze, možda je djelovalo kao da nisam zadovoljna, ali kada volite ovo što radite kao što to ja volim, kada dajete 200 posto sebe u nešto i kada nešto treće, nešto što nije u vašoj mogućnosti utječe na vas, normalno je da budete razočarani.

Ali .. kada sad stanem i razmislim, hvala Bogu što sam danas imala uopće priliku izaći na stadion i pokazati da ovakva kakva jesam sada vrijedna sam svjetske medalje. Voli vas vaša Sandra!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/sandraperkovicfanpage/photos/a.1404298053159433/2412953808960514/?type=3&theater” bottom=”30″]