NAKON STRAVE U OBITELJI: U Zagrebu brat ubio brata, pa sebe – oglasila se policija

U naselju Savica u Zagrebu jučer se, u petak, 18. rujna dogodila strašna obiteljska tragedija u kojoj je brat ubio brata, a potom si i sam presudio skočivši sa zgrade.

S detaljima tog strašnog događaja koji je uznemirio stanovnike Savice, danas su se oglasili s detaljima iz PU zagrebačke:

“Između 16. i 18. rujna, od 7 do 15 sati na Trnju u Ulici Vladimira Ruždjaka, 42-godišnjak je u stanu oštrim predmetom usmrtio 44-godišnjaka, a nakon čega je 42-godišnjak 18. rujna počinio samoubojstvo skakanjem s visine.

Tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid je uz stručnu pomoć ekipe za očevide obavila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika”, objavila je danas zagrabačka policija.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o zločinu u obitelji, točnije obračunu dvojice braće u kojem je jedan ubio drugoga pa potom i sebe.

Valja dodati kako je ubojica brata prije šest godina nožem usmrtio majku, te je 2014. osuđen na šest godina zatvora. Izašao je ranije, a živio je u stanu s bratom koji mu je bio skrbnik.

Komentiraj