NAKON STRAŠNE NESREĆE: Od udara teretnjaka izgubio oca (63) – sin i policija traže svjedoke

U utorak se dogodila strašna nesreća na zagrebačkoj obilaznici a sada i policija i Tomislav Kluk, sin poginulog muškarva (62) traže svjedoke.

Sin je za DNEVNIK.hr rekao kako je dobio informaciju od jednog svjedoka.

“Javio mi se jedan vozač…”, počeo je sin poginulog muškarca Tomislav Kluk jedva zadržavajući suze. “Rekao je da je bio ispred kobnog kamiona. Tata je tad bio ispred kombija, a kamion se punom brzinom, bez kočenja, direktno zabio u njega”, tiho je prepričao potreseni sin, koji čeka istinu o tragičnoj sudbini svoga 63-godišnjeg oca.

”Odvukao ga je 500 metara dalje”, dodao je. Sin navodi da je otac stao kombijem na zaustavnu traku kako bi popravio nešto na kombiju, a onda se dogodila tragedija. Ispričao je da je danas bio na policiji, no nisu imali informacije o tome što se dogodilo, već su mu samo potvrdili da je istraga u tijeku. Tijelo je prevezeno na obdukciju.

Tomislav Kluk preko društvene mreže traži svjedoke, a o nesreći je policija, koja također traži svjedoke, izvijestila:

U utorak, 10. listopada u 14:16 na autocesti A3, dionica prometni čvor Jakuševec – prometni čvor Kosnica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teretni automobil s priključnim vozilom naletio na pješaka koji je prethodno upravljao teretnim automobilom dok se u trenutku prometne nesreće nalazio na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao pješak. Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivaju svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!