NAKON SMRTI TRKAČA U ZAGREBU: “Dragi braco… Volim te”, riječi su njegovog brata

“Dragi braco, nemam dovoljno riječi opisati tugu i prazninu koju si ostavio u nama. Volim te!”, napisao je na Facebooku Goran Pavičić, brat trkača Damira Pavičića (43), koji je preminuo u nedjelju nakon 5. Zagrebačkog polumaratona.

Uz zajedničku fotografiju još je dodao: “Evo, iskopao sam ti jednu, moju najdražu fotku, kada smo bili mladi i ludi. Uspomena za sva vremena!”

Ne zna se još točan razlog smrti Damira, koji je, kako kažu, među zadnjima ušao u cilj i potom se srušio.

Unatoč brzoj intervenciji Hitne pomoći i pokušaj oživljavanja koji je trajao sat vremena, nisu mu nažalost mogli pomoći-

Kako je na kraju Damir preminuo nije jasno niti njegovom bratu. “Mogu samo reći da Damir nije imao zdravstvenih problema”, rekao je kratko za 24sata neutješni brat Goran.

Na Facebooku je Goran objavio i vrijeme posljednjeg ispraćaja nesretno preminulog brata: “Pogreb dragog nam Damira bit će u četvrtak u 13.20 ispred mrtvačnice Mirogoj”-

Inače, kako reče Damir Trut, pomoćnik ministra unutarnjih poslova za Civilnu zaštite, Nacionalni Stožer civilne zaštite organizatorima je savjetovao da zbog epidemiološke situacije odgode utrku.

“U Hrvatskoj su dozvoljena sportska natjecanja. Postojao je njihov kontakt prema stožeru i odgovoreno je da se utrka ne preporučuje zbog složene epidemiološke situacije”, kazao je Trut.

 

Komentiraj