NAKON SMRTI RISTOVIĆA: Stigli nalazi obdukcija – zna se i vrijeme sprovoda

Suprug naše bivše voditeljice Nikoline Pišek Ristović preminuo je u Beogradu, a vijest o smrti za medije je potvrdila shrvana udovica.

Sada se osmrti Vidoja Ristovića (44) oglasila cijela njegova obitelj, a u zajedničkom priopćenju objavili su i mjesto i vrijeme sprovoda.

“Neizmjerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini života. Obavještavamo rođake i prijatelje da će se sahrana održati 12. svibnja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 sati”, stoji u priopćenju na kojem su potpisani Vidojevi otac Viktor, majka Marija, supruga Nikolina te kćeri Matea i Una Sofija, piše Blic.rs.

Mediji pišu i kako je gotova obdukcija, a uzrok smrti otkrio je Vidojev otac Viktor Ristović, koji je poznatiji kao Miša Grof.

“Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam je slomljeno! Nije ni primjereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće.

Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića”, rekao je s tugom u glasu Miša Grof za Blic.rs pa dodao: “Molim vas, ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!”