NAKON PUCNJAVE U ZAGREBU: Policija uhitila muškarca koji je ranio ženu i muškarca

Nakon jučerašnje pucnjave koja se u Zagrebu dogodila ujutro u 4 sata, a kada su ranjene dvije osobe, muškarac i žena, policija je uhitila osumnjičenog.

U priopćenju PU zagrebačke se kaže:

Policijski službenici u sklopu intenzivnog kriminalističkog istraživanja, sinoć su uhitili muškarca starosti 31 godinu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će biti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Danas, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka.

Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu.

Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih.

U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život.

Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku.

 

 

 

Komentiraj