NAKON PUCNJAVE U VUKOMERCU: Djeca u školi, policijski helikopter nadlijeće četvrt

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Jutros u 7 sati u zagrebačkoj Osnovnoj školi Vukomerec održan je sastanak predstavnika Ministarstva, policije i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Dogovoreno je da će već sutra dobiti video nadzor. Ravnatelj škole Zdravko Dominik:

“Svi su se ponovno našli i utvrdili kakva je situacija u i oko škole. Djeca su polako krenula na nastavu, ne u potpunom broju, ali dobar dio djece je danas došao.

U smislu sigurnosti, dobili smo jamstvo policije da je sve u redu, da se djeca mogu normalno kretati i ići u školu i da ćemo se ponovno sastati za tjedan dana, da se vidi kakva je situacija i je li sve pod kontrolom”, prenosi Media servis.

Podsjetimo, u srijedu oko 19 sati u Porečkoj ulici u Vukomercu došlo je do pucnjave iz kalašnjikova, a trojica osumnjičenih završili su u istražnom zatvoru.

PU zagrebačka je o tome izvijestila:

“12. rujna oko 19 sati, na Peščenici u Porečkoj ulici, nekoliko se osoba u osobnim automobilima Porsche Cayenne i Renault Scenic dovezlo do obiteljske kuće te su nakon kraćeg verbalnog sukoba zapucali iz vatrenog oružja prema kući.Potom je iz kuće zapucano prema osobnim automobilima. U događaju je oštećena kuća i sedam osobnih automobila, a dojava o ozlijeđenim osobama zasad nije bilo.

U službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom dovedeno je 19 osoba te se nastavlja istraživanje u cilju utvrđivanja eventualnih drugih kaznenih djela”.

Komentiraj