NAKON PRIJETNJI SMRĆU: Cimerman piše premijeru – pogledajte tko radikalizira i manipulira vjernike

Nakon što je protiv njega pokrenuta peticija vjerskih fanatika, fitness trener Šimun Cimerman, koji je u znak prosveda protiv mjera vlade kratko odbježbao u crkvi s glumcem Mariom  u svojoj objavi obratio se premijeru Andreju Plenkoviću.

U pismo kategorično kaže da njegov protest nije bio usmjeren ni prema crkvi ni prema vjernicima, nego prema mjerama vlade.

Dragi predsjedniče Vlade RH Andrej Plenkoviću,

Šaljem vam nekoliko otvorenih rečenica u povodu mojeg protestnog vježbanja u crkvi, a koji je trebao ukazati na diskriminatorne mjere koje ste donijeli Vi i Vaša Vlada. Ovaj protest je bio usmjeren upravo prema mjerama Vlade, a gdje ste nekim entitetima društva, a kao što su konkretno vjerske ustanove, dopustili okupljanje do 25 osoba (pa je taj protest izveden upravo unutar vjerskog objekta), dok ste čitavi segment društva vezane uz sport i zdravlje, a koji se odvija u zatvorenim prostorima – zabranili.

Nažalost, ovaj protest, a koji nije bio usmjeren ni prema crkvi ni prema vjernicima (a u čemu se i sama crkva složila i gdje smo poslali i javnu ispriku svima koji su se ovime eventualno našli povrijeđenima jer nisu u potpunosri razumijeli ovaj protest) poslužio je ultra radikalnoj desnici za vlastiti PR i javni linč na mene koji se rijetko pamti u RH.

Poštovani predsjedniče Vlade, rekli ste nedavno da je onaj nesretni događaj na Markovom trgu teroristički čin (a čime nam je sada BTW onemogućeno da protestiramo ispred zgrade Vlade), a do kojeg je dovela radikalizacija društva i gdje istu trebate detektirati.

Stoga, dragi Premijeru, da vam olakšam potragu za radikaliziranim dijelom društva, a to su, iako to i sami znate pošto i vaš radikalizirani napadač dolazi iz tog bazena – jest hrvatska ultra-desnica, a koja i monopolizira i radikalizira i manipulira vjernike. Ako tražite buduće Bezuke, dovoljno vam je “prosurfati” po portalima Željke Markić (narod.hr), Vice Batarela i slične.

Ja sam MUP-u već prijavio prijetnje smrću i to upravo prema osobama koje nedvojbeno dolaze iz navedenog miljea, no njihova hajka se nastavlja, pa vam u nastavku šaljem i peticiju koja kruži te se nadam da nećete potpisati istu već se primiti posla i učiniti ovu vrlo nesigurnu zemlju barem malo sigurnijim mjestom za život.

I molim vas, ako je moguće, da se više ne kurčite sa odgovorom “mi smo dobili izbore i mandat”, a na svako postavljeno pitanje koje vam ide. Da, jeste, dobili ste mandat i sada je krajnje vrijeme da počnete i raditi ono zbog čega ste i taj mandat i dobili. Jer, ovak se linč i hajka dešava, Premijeru, u vašoj državi i vašim građanima. Ne 41′. Ne 45′. Ne 91′. Već 2020-te.

Hvala vam na pažnji i želim vam i prvenstveno veča muda i više pameti da naše društvo počnete mijenjati na bolje

Vaš građanin Šimun Cimerman

PS.sukladno protestu koji je usmjeren ka omogućavanju ovoj naciji bavljenja sportom, potpisat ću se u kratkom sportskom CVu:
– bivški hrvatski vaterpolo reprezenzativac
– osvajač mnogih odličja sa vaterpolo klubom Mladost
– sudionik najtežih pustolovnih utrka na svijetu” Eco Challenge u Maroku, Patagoniji, Vijetnamu i – osnivač prvog hrvatskog pustolovnog tima
– organizator preko 130 pustolovnih, trail i treking utrka od 2000-2020
– osnivač treking & trail pokreta u Hrvatskoj, a koji sada ima preko 30.000 članova

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Odgovori