NAKON PAKLA KORONE: Radi se o pravoj nemani – kaže glumac Hadžihafizbegović

Poznati glumac Emir Hadžihafizbegović, oporavio se od koronavirusa, koji je za njega Sotona, a kako je istaknuo, sama borba s koronom je egzorcizam.

“Poručujem svima koji još ovo nisu ozbiljno shvatili da se radi o jednoj nemani i da nije bez razloga korona došla u vrijeme kada mržnja dominira svijetom i tu je ona našla plodno tlo. Ovo je sigurno napravljeno u laboratoriju. Nećemo se sada baviti genezom korone, ali da napada ljudski organizam to je sasvim izvjesno – rekao je Hadžihafizbegović za avaz.ba.

Od simptoma je kako kaže imao sve, osim kašlja. “Koliko god ovo zvučalo patetično, koronu možemo pobijediti samo snagom duha i naravno, medikamentima koje nam preporučuju doktori, kao i odgovornošću jer emitirati, primati ljubva je najveći problem sotonista. Oni su jednostavno čekali da nam popuste “stražari” i da krenu na cijeli dunjaluk. Emitiranje ljubavi su nam beskrajno važni da pobijedimo koronu”, zaključio je Hadžihafizbegović.

Nakon svega osjeća se odlično i spreman je za Sarajefo film festival na kojem će predstaviti film, kao i za Veneciju gdje ima još jednu promociju.

Komentiraj