NAKON PADA S TREĆEG KATA: Neda Arnerić se oporavila, a suprug skriva novine koje pišu o pokušaju samoubojstva

Podijelite članak

neda arnerićPoznata glumica Neda Arnerić koja je zadobila ozljede kralježnice kada je 8. svibnja, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, pala s terase stana u kojem živi, dobro se oporavlja i želi kući.

Suprug Nede Arnerić, dr. Milorad Mešterović, rekao je kako je ogorčen na medije – tabloide, koji su pisali kojekakve neistine o nesreći, pa i to da je Neda (63) htjela počiniti samoubojstvo.

Rekao je za beogradski Blic da ga je među prvima nakon Nedinog pada pozvala glumica Milena Dravić koja ga je, nakon razgovora o Nedi, upozorila što sve može očekivati od dijela medija.

“Upozorila me, pripremila, hvala joj, ali nisam slutio da je ovako nepodnošljivo”, rekao je dr. Mešterović.

 

Mešterović, inače ugledni liječnik i veliki stručnjak, predsjednik Svjetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne kirurgije, kaže kako se svojski trudio kako novine koje su pisale laži i gluposti ne bi došle Nedi u ruke.

“Neda je sad dobro. Bolje je iz dana u dan. Nije davala izjave ni za kakve medije. Ono što se pojavljuje kao navodno njezine riječi nisu njezini iskazi. Neću ulaziti u to ima li tu nekih potplaćenih službenika ili što već… Ona je u izoliranoj sobi zbog opasnosti od infekcije i radi predostrožnosti zbog eventualnih infekcija i komplikacija. Aktivna je, hoda. Tražila je da joj donesemo naočale i knjige”, rekao je.

Sada se pak pojavljuju vijesti u beogradskim medijima kako bi Neda Arnerić najradije nastavila liječenje kod kuće u krugu obitelji i prijatelja, pa se može očekivati i da brzo bude puštena iz bolnice.

 

Komentiraj