NAKON “OKRŠAJA”: Damir Kajin o tome tko je pio, tko je prijetio i tko je vikao

Damir Kajin 1

O tome kako je on vidio to što je na parkiralištu udario u tuđi automobil, je li  bilo ili nije vike, tko je a tko nije bio pijan, Damir Kajin se oglasio na Facebooku.

Njegovu objavu objavljujemo u cijelosti.

“MEDIJI: Damiru Kajinu prijava za remećenje javnog reda i mira

Blažena Istra. Čime se bavi istarska “javnost”… Mediji se bave dvjema ogrebotinama ukupne dužine 4 cm, široke 1 mm i duboke 0.5 mm, i da li je netko nešto popio (nakon berbe). Mislim, ne tvrdim, ali ne bi se začudio da se barem 1 od ove četvorice koja su ničim izazvanim prišla i počela mi prijetiti, bavi iznuđivanjem novaca u takvim situacijama, jer da ne… ne bi odmah zvali policiju, a štete nema ni na mome, niti na njihovom automobilu. Ponavljam, ta četvorica imali su razbijen blatobran od prije.

Točno, nakon berbe na parkiralištu kod jednog ugostiteljskog objekta pri brzini od 5km/h ogrebao sam njihovo auto koji je bio nepropisno parkiran i zablokirao moj. Naravno, uredno sam se odazvao alkotestu. Dakle, vozio sam se svojim autom, a ne službenim, popio s drušvom na moj račun, a ne javni. Ne zataškavam, već iznosim činjenice. Kakva vika?

Rekao sam im da ih zbog takvog postupanja treba biti sram i neka se u Buzetu ponašaju kako se ja ponašam u Rijeci. Na tom razbijenom blatobranu ja sam napravio rez od cca 2-3 cm, širine 1 mm i dubok 0.5 mm, a jedan od njih je mehaničar i zna da štete nema.

Drugo, zamislite koliko su verzirani- jedan je navodio da sve snima i da će sve poslati Indexu, a usput prijetio da će me udariti u pleksus. I treće, oko 22.30h već su obavijestili 24 sata, ja sam im prve izjave dao oko 23.15h, a sam novinar razgovarao je sa jednim od ove četvorice koji je bio pripit, pa nije smio voziti za Rijeku- oko 20 min.

Umjesto da nas mediji obavijeste kako se financiraju, oni se bave tričarijama. Imamo kaznenu prijavu MUP-a protiv ekipe koja je oštetila županijski proračun za najmanje 2.5 milijuna kuna, riječ je o županijskoj uljari, a šute.

Imate buzetsku kompostanu koju su trebali pokrenuti ljudi uz pogodovanje istarske politike, a svi su završili u Remetincu. Imate Mirnu koja je trebala biti predmet pogodovanja, pa se šuti. Ne piše se kako je proračun Grada Buzeta oštećen za 600.00 kuna, ili kako je moguće da netko kupi 6.5 ha državne zemlje, plati 12.000 kuna, istu da pod hipoteku i digne 350.000 eura…O 35 točaka neću”.

O samom događaju na parkiralištu i sukobu Kajina možete pročitati OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/damirkajin62/posts/1061053537296300?pnref=story” bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!