NAKON NOĆNOG PROVODA: Umro mladi maneken Matteo Govedarica – sumnja se na predoziranje drogom

Matteo Govedarica, maneken (Foto: Facebook)
Matteo Govedarica, maneken (Foto: Facebook)

Matteo Govedarica (20), maneken, umro je 20. kolovoza u Zagrebu, na Ravnicama zbog, pretpostavlja se, predoziranja, a zbog njegove smrti priveden je 43-godišnjak Endi Filip Š., a još su dvije osobe prijavljene.

Nakon noćnog izlaska u petak otišli su u stan Endija, gdje su konzumirali opojna sredstva. Matteu je iznenada pozlilo, izgubio je i svijest.

Trojka ga je potom iznijela na ulicu, pozvali su policiju i Hitnu pomoć i glumili kako su ga našli na ulici.

Na žalost liječnici mladiću nisu uspjeli pomoći, a brzo su otkrivene i laži trojice koji mu nisu pomogli, pa su za to i optuženi. Endiju je određen jednomjesečni pritvor.

Na njegovom Facebook profilu mogu se naći poruke dirljivog sadržaja u kojima se prijatelji opraštaju od Mattea, koji će biti pokopan 24. kolovoza, u 14 sati na Markovom polju.

Osobito je bujicom emocija ispisana poruka jedne djevojke koja je napisala:

“Mišu otišao si prerano, nadam se da gore uživaš nakon što si sve prošao u ovom jadnom, prokletom životu. Srce mi puca dok gledam naše slike. Boli me što znam da te više ne mogu nazvat i vidjet, jedini si me vadio iz užasnih depresija… Uvijek zračio takvom pozitivom i dobrotom, takvu osobu još nisam upoznala, a sumnjam da ću ikad više nakon tebe. Neka ti je laka zemlja i nek te anđeli čuvaju sad, kad već nisu kad su trebali… Zauvijek ćeš ostati u srcu”.

Među njegovim objavama može se pronaći i ova šaljiva: “Uzme narkoman vilicu i gleda kroz nju i kaže: – Buraaaaaz pa ja sam u zatvoru!”

Na žalost šale su se kod Mattea pretvorile u okrutnu zbilju u kojoj je skončao svoj mladi život.