NAKON NAPADA NA VATERPOLISTE: Policija privela tri osobe – kod jedne našli i ukraden dres

Privedene su tri osobe za koje se sumnja da su jučer napale vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi, potvrdila je za Media servis glasnogovrnica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Izvor: Media servis

“Policijski službenici su jutros u službene prostorije doveli trojicu muškaraca koje se dovode u svezu s napadom, dok se za dvojicom još traga.

Kod jednog je pronađen i otuđen dres.

Od zaprimanja dojave o događaju, u sklopu kriminalističkog istraživanja, policijski službenici poduzeli su niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti kako bi utvrdili identitet osoba, pronašli ih i kriminalistički obradili”, rekla je Lolić.

“U odnosu na jučerašnji događaj kada su u Splitu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, odmah po zaprimanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje dalo svoje rezultate.

Naime, policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres”, kaže se još u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Komentiraj