NAKON NAPADA NA AMERIČKE VOJNIKE: Oglasili se zadarska policija i Veleposlanstvo SAD-a

O napadu na dvojicu američkih vojnika u noćnom klubu u Zadru oglasila se policija i veleposlanstvo SAD-a.

Izvor: Media servis

Veleposlanstvo SAD-a u twitter objavi kaže kako su za napad doznali putem medija.

Napad su osudili istaknuvši “sigurnost američkih državljana izvan SAD-a jednim od najvećih prioriteta”.

PU Zadarska oglasila se priopćenjem:

“U nedjelju, 20. listopada oko 03,15 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Ulici Obala Kralja Tomislava u Zadru u ugostiteljskom objektu došlo do naguravanja između više osoba.

Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečena su dva strana državljanina u dobi od 24 i 25 godina koji su izjavila da su u ugostiteljskom objektu fizički napadnuti od nekoliko nepoznatih osoba.

Obojica su kolima HMP prevezeni u OB Zadar, gdje je 24-godišnjaku pružena liječnička pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 25-godišnjak odbio liječničku pomoć.

Također je utvrđeno da su obojica stranih državljanina bila pod utjecajem alkohola, a isto tako prilikom policijske intervencije nisu navodili okolnosti samog događaja.

Kriminalističko istraživanje se trebalo nastaviti u jutarnjim satima, međutim obojica su napustila teritorija RH i naknadno u medijima iznijeli dodatne okolnosti događaja.

Policija je odmah po saznanju za događaj započela s provođenjem izvida u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica koje su prethodile događaju.”

PISALI SMO:

BRUTALNI NAPAD U ZADRU: Dvojicu američkih vojnika tukli šakama i nogama u glavu – čitajte OVDJE.