NAKON KRVAVOG ZLOČINA: On je osumnjičen za ubojstvo tinejdžerice (16) u Malom Lošinju

Za ubojstvo nedužne mlade djevojke (16),  u Malom Lošinju osumnjičen je 41-godišnji Branko Rafajac.

Još ujutro Tomislav Dizdar, načelnik Policijske uprave primorsko-goranske, potvrdio je da je mogući počinitelj priveden, ali da se za jednom osobom još traga.

Osumnjičeni Rafajac je rođen u Osijeku, ali već neko vrijeme živu u Malom Lošinju, doznaje Jutarnji list.

Policija ga već poznaje zbog niza kaznenih djela i prekršaja – zbog obiteljskog nasilja, posjedovanje droge i remećenje javnog reda i mira.

”Viđao sam ga gotovo svakodnevno jer je prolazio kraj moje radnje. Mogu samo reći da sam ogorčen na policiju jer trebao biti priveden i zbog toga što je sve pisao na svom Facebook profilu. Lani je vrijeđao vatrogasce koji su se žrtvovali u gašenju požara, nazivao ih kukavicama. Vrijeđao je u svojim statusima i nas pripadnike nacionalne manjine na Lošinju, ali nikad za takvo što nije prijavljen”, kazao je Lošinjanin Leonard za Jutarnji list.

Poznavao je i njegovu bivšu partnericu. Ispričao je kako su ju svi znali kao izuzetno vrijednu ženu. I on i još neki sugovornici tvrde da je Branko Rafajac bio smješten u Psihijatrijskoj ustanovi da se ovakav zločin ne bi dogodio i da bi netko zbog toga trebao odgovarati.

Navodno se Rafajac došao obračunati s bivšom partnericom, a nesretna djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku.

“Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije, a ni njegovu bivšu partnericu nikad nismo vidjeli. On je naprosto “fulao” kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak”, rekla je majka djevojke za Jutarnji list.

Komentiraj