NAKON DEBAKLA KOŠARKAŠA: Evo što kaže izbornik Mulaomerović

Hrvatska košarkaška reprezentacija doživjela je potpuni debakl u Sloveniji, naši susjedi su nas nadigrali sa 97:69, a nakon teškog poraza medijima se obratio izbornik Damir Mulaomerović. 

– Prvo da čestitam Sloveniji, ovo je bila odlična predstava i prava košarkaška atmosfera. Nismo se uspjeli nositi s pritiskom. Utakmica je bila gotova u prvoj četvrtini. Oni imaju Dončića i Dragića, ali i ostale igrače, nismo mogli braniti sve. Nismo uspjeli uhvatiti neki naš ritam. Uvijek su nas vraćali nazad. Bili smo dosta tromi. Defenzivno nismo bili dobri. Moramo ovo zaboraviti ovo što prije.

Okrećemo se Finskoj, ističe izbornik:

– Jedina dobra stvar je ta što ako dobijemo Finsku da idemo dalje, prolazimo ovu prvu rundu, jer je Finska dobila Švedsku. To je jedino bilo dobro. Moramo se dignuti, igrat ćemo pred svojom publikom i moramo pobijediti.

– Pokušavali smo, čestitam im još jednom. Moram posebno čestitati Dončiću koji je sve svoje suigrače činio boljim. Istakao bih još i Dragića, on je pravi lider. Bili su brži i bolji od nas, nahvalio je Mulaomerović Slovence.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!