NAKON DEBAKLA KOŠARKAŠA: Aco Petrović opleo po Dinu Rađi

Hrvatska košarkaška reprezentacija doživjela je sinoć još jedan veliki debakl. Sinoćni šokantan poraz u posljednjim sekundama protiv Finske, eliminirao je Hrvatsku iz daljnjih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koje se igra sljedeće godine. 

Novi je to težak udarac za hrvatsku košarku, a dodatno boli činjenica da je Hrvatska nakon poraza od Finske primorana igrati i pretkvalifikacije za sljedeće Europsko prvenstvo.

Sve je to teško palo legendi hrvatske košarke, Aleksandru ‘Aci’ Petroviću, on se jutros oglasio na svom Twitteru, indirektno je napao Dina Rađu, a sarkastično je poželio i da za kaznu bude na čelu Saveza i kada Hrvatska bude igrala pretkvalifikacije:

– Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsjednik Stručnog savjeta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gdje nas već ždrijeb odnese!
Petroviću je ovo već drugi istup, reagirao je i nakon teškog poraza od Slovenije, tada je direktno tražio ostavku Stručnog savjeta na čijem je čelu Rađa:

– Najlakše bi sada bilo masakrirati mrtvaca. No neke stvari bi trebalo napraviti: dovesti po hitnoj proceduri stranca na poziciji playa, ukinuti Stručni savjet te sve ovlasti prebaciti na UO i predsjednika Saveza te nanovo reorganizirati PH na adekvatan način. Ovako dalje ne ide!

Podsjetimo, Petrović se posljednjih tjedana našao u središtu pozornosti zbog svoje akcije za spas Cibone, a izgleda da ne može mirno sjediti i kada je u pitanju sve lošije stanje i na reprezentativnom nivoujavlja HRT.