NAJBOGATIJI GLUMAC NA SVIJETU: Težak je 820 milijuna dolara i sve je zaradio na smijehu

jerry seinfeld

Unatoč hrpi zarađenog novca, koji mu je dovoljan za lagodan život, poznati američki komičar Jerry Seinfeld i dalje radi i oduševljava svojim nastupima.

Ljubitelji kultne američke serije „ Seinfeld“ opet će doći na svoje. Glasine o ponovnom okupljanju „Seinfelda“ započele su kada je poznati trojac iz spomenute serije – Jason Alexander, Larry David i Jerry Seifeld – viđen u Tom’s Restaurantu na Upper West Sideu.

Ako je vjerovati singapurskoj tvrtci X-Wealthu, koja se bavi istraživanjem super bogatih, poznati Jerry Seinfeld, izniman komičar na izmaku šezdesetih, najbogatiji je holivudski glumac.

On naime od repriziranja serije, koja je potvrdila njegovu tezu da nema ništa boljeg u životu od zabave za cijelu obitelj, zarađuje basnoslovnih 400 milijuna dolara godišnje.

Vjerujemo kako ni on sam nije mogao sanjati da će bogatstvo zgrnuti zahvaljujući upravo komičarskom daru. Danas je težak 820 milijuna američkih dolara.

Odnedavno nastupa i u poznatom Beacon Theatre na Manhattanu gdje ga mogu doći podržati, u odnosu na njega dosta lakši kolege, ali super bogati, redom: Salman Khan (200 milijuna), Will Smith (215 milijuna), Leonardo di Caprio (215 milijuna), Keannu Reeves (350 milijuna), Tom Hanks (390 milijuna), Johnny Deep (450 milijuna), Tom Cruise (480 milijuna) i Shah Rukh Khan (600 milijuna). (g. i.)