NA SUĐENJU ZA UBOJSTVO: Melvan vrijeđao sve u sudnici i vikao da mu se je*e za žrtvu

U Splitu je na Županijskom sudu nastavljeno suđenje Željku Melvanu, optuženom da je u lipnju 2019. godine oko 20 sati ubio Vedrana Marendića.

Optužnica tvrdi da je Marendića nakon svađe udarao drškom noža po glavi da bi ga onda tri puta nožem ubo po nogama i tijelu.

Sve se dogodilo zbog 3000 kuna koje je Marendić dugovao Melvanu. Marendić je od ozljeda preminuo u bolnici par dana kasnije.

Melvan je na suđenju tvrdio da nema veze s ubojstvom, a danas je na završnom ročištu napao vještakinju, sutkinju, tužiteljicu…

Kako javlja Slobodna Dalmacija, kad je trebala svjedočiti vještakinja Marija Definis, počeo je vikati da će “seksualno napastovati” kako vještakinju tako i sutkinju te zamjenicu ŽDO-a Marinu Matušan te im je svima psovao majku. Kazao je i da mu se “je*e za žrtvu i boli ku*ac za nekog Vedrana Marendića, da je on najveća žrtva ovdje i trpi bolove…”.

Vikao je da su u sudnici svi retardirani i da ih sve treba staviti u plinsku komoru. Nakon toga je udaljen iz sudnice pa opet vraćen, nakon čega je opet vrijeđao sutkinju govoreći joj da je govno. Tad dobiva kaznu od 40 tisuća kuna zbog nepoštivanja suda te je ponovno izbačen.