MUŠKARAC NAPAO VOZAČICU: Žena (79) podletjela pod tramvaj jer je prelazila na crveno

U Zagrebu se dogodio prometni incident na Medvešćaku nakon kojeg je došlo do incidenta. Naime, 59-godišnja vozačica tramvaja je na pješačkom prijelazu na raskrižju s Đorđićevom ulicom naletjela na 79-godišnju pješakinju koja je prelazila ulicu na crveno svjetlo, a potom je bila napadnuta.

Iz PU zagrebačke su priopćili:

Jučer, 10. svibnja oko 12.20 sati na Medveščaku u Draškovićevoj ulici je 59-godišnjakinja upravljala tramvajem te je dolaskom do raskrižja s Đorđićevom ulicom, na pješačkom prijelazu naletjela na 79-godišnju pješakinju koja je prelazila ulicu na crveno svjetlo.

Odmah potom je 59-godišnja vozačica izašla iz tramvaja kako bi pružila pomoć 79-godišnjakinji da bi je tada fizički napao 49-godišnjak. Liječnička pomoć je ozlijeđenoj pješakinji pružena u Klinici u traumatologiju gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Ozlijeđenoj 59-godišnjakinji je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Osumnjičeni 49-godišnjak priveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

O svemu su se oglasili iz ZET-a:

“U fizičkom napadu, nakon što ju je srušio na tlo, napadač ju je nastavio udarati. Jedan stariji građanin pokušao je zaustaviti napadača, no i njemu je zaprijetio. Vozačica je pritom uspjela pobjeći u vozačku kabinu gdje je obavijestila Centar za nadzor prometa koji je na teren uputio hitnu pomoć, a policija je privela napadača – ističu u ZET-u.

Neugodan događaj sam je po sebi dovoljno težak i bez ovakve reakcije, odnosno fizičkog napada na službenu osobu. Nadamo se da će pješakinja biti dobro i želimo joj brz oporavak. Istodobno, najoštrije osuđujemo fizički napad u kojem je vozačica tramvaja teže ozlijeđena. Napadač joj je, uz ostale ozlijede, slomio ruku te očekujemo da će uslijediti oštra kazna za ovakvo ponašanje, odnosno nanošenje teških ozljeda našoj vozačici”, stoji u priopćenju.

“Zagrebački električni tramvaj pruža svu podršku svojoj zaposlenici, a predsjednik Uprave Marko Bogdanović i osobno je u kontaktu s njom. Nasilje nad vozačkim, kontrolorskim i ostalim terenskim osobljem na radnom mjestu u potpunosti nam je neprihvatljivo”, zaključuju iz ZET-a.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!