MUP SRBIJE O PERIŠI: Ne odustajemo od potrage – angažirane maksimalne snage

MUP Srbije oglasio se o mladiću iz Splita Mateju Periši, koji je nestao u Beogradu 31. prosinca nakon što je otišao iz kluba Gotik.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za sigurnost na rijekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u posljednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog otoka paralelno s hotelom Jugoslavija do Galijske bare.

Srpska policija maksimalno je angažirana, poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Matejem Perišem.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a putem Interpola obaviještene su i policije zemalja u okruženju.”

Foto: MUP Srbije

Matejev otac Nenad Periš uvjeren je da će pronaći sina, no kaže i kako je spreman na sve.

“Ja sam vjernik i ono što je Bog odlučio, neka tako bude. Teško mi je i teško mogu prihvatiti loš završetak, ali u tom smislu sam spreman. Molim Boga i nadam se da ću Mateja odvesti kući da sjedi pored mene u autu”, rekao je u intervjuu za Prvu srpsku televiziju te kazao kako je glavno pitanje zašto je Matej izašao iz kluba u kojem je bio s prijateljima.