MRTVA ŽENA U APARTMANU: U Zakinjima kod Umaga – Talijanku (40) ubio partner

Kod Umagu je pronađena teško ozlijeđena žena koja je od posljedica ozljeda preminula.

U Zakinjima kraj Umaga teško je ozlijeđena žena koja je kasnije preminula.

Sumnja se u nasilnu smrt. U priopćenju PU istarske se kaže:

Policija je jutros oko 4,55 sati zaprimila dojavu s HMP Umag da je u apartmanu u Zakinjima kraj Umaga teško ozlijeđena žena koja je uslijed ozljeda oko 5,45 sati preminula.

Policijski službenici na mjestu događaja obavljaju očevid i utvrđuju sve okolnosti događaja.

EurostarUmag objavio je da je “suprugu ubio turist”.

“U razgovoru sa susjedima koji žele ostati anonimni, doznali smo da je bilo svađe prijašnjih dana, a kulminiralo je noćas. Svađa noćas nije bila glasna pa se nije ništa čulo. Susjede je probudio dolazak hitne i policije oko 5 ujutro”, napisali su.

Policijska službenica za odnose s javnošću Nataša Rogić za RTL.hr potvrdila je kako je uhićena jedna osoba koju se dovodi u vezu s događajem. Postupanje je još uvijek u tijeku, a doznajemo kako se radi o talijanskom državljaninu.

Žena je navodno imala teške ozljede, koje su opisane kao “stravične”, piše Glas Istre. Djelatnik umaške hitne medicinske pomoći je policiji dojavio u 4:55 da je žena u apartmanu teško ozlijeđena.

Policija je na mjesto događaja stigla u 5:45, kada je žena preminula. U tijeku je očevid, a počinitelj je uhićen u 6:45.

Glas Istre neslužbeno doznaje da je ubijena žena imala 40 godina, a počinitelj 30. Novinari kažu da na terenu mogu dobiti vrlo malo informacija te da je oko kuće jako puno policije i forenzičara.